srijeda, 28. srpnja 2010.

In focus









Why so scared of romance?

Znate sve ono o čemu čitate u knjigama? O djevojkama s istim problemima u kojima se nalazite i vi. O dosadnim i jednoličnim životima tih djevojaka koji se nekim čudom savršeno poklapaju s vašom rutinskom svakodnevicom. Poklapaju se, ali s malom iznimkom, a to je da se život djevojke iz knjige uvijek naglo promijeni i ona postane sretna.
Kad pročitam tu knjigu, o djevojci i njenom, isprva, dosadnom životu postanem neobično amiciozna. Poželim se pokrenuti, biti nešto više, ali onda se dogodi ono nešto i shvatim da se moj život nikada neće promijeniti.
Iako sam tek nedavno saznala tko je Tavi Gevinson obožavam je i stvarno bih voljela biti poput nje. Želim biti djevojka kojoj će Viktor Drago sačuvati mjesto u prvom redu cro-a-portera, djevojka koja će biti inspiracija velikim modnim imenima. Želim se ugurati u modni svijet i ostati tamo zauvijek.







Odjednom shvaćam da želim da moja budućnost započne.

subota, 24. srpnja 2010.

Zigman

Juraj Zigman, čovjek koji je svakako dobro došao na hrvatsku modnu scenu.Upravo njegove šarene kreacije unose neku pozitivu i veselje na lica. Kao što i sam kaže, "moda mora biti takva...pozitivna sama za sebe." Prava su mu inspiracija žene i priroda, a od javnih osoba, njemu najdraža i jednistvena je glumica Tilda Swinton. Vjerujem da Zigmanu nikada neće ponestati ideja i da će uvijek stvarati nešto jedinstveno i posebno.









10th Ornel Fashion Incubator










Meni najdraža obuća, upravo su njegove romantične vintage cipele. :)





http://jurajzigman.com/

srijeda, 21. srpnja 2010.

Miu Miu

Miu Miu, visoki brend modne kuće Prada kojeg je 1992.g. osnovala Miuccia Prada.





Maštovita odjeća koja zrači svojom posebnošću.



















Prvi dio..


Drugi dio...




Evo, nadam se da ste pogledali cijelu reviju i da vam se je svidjela. :)

Ugodno iznenađenje..

Pa evo, nakon što sam napisala pismo svom najdražem časopisu, ne nadajući se da će ga objaviti, nastavila sam tzv. mirnim životom, naravno usput prateći novosti s modnih pista. Naravno, i danas namjeravam napisati po koju rečenicu o nekom od velikih modnih vladara današnjice. Prije svega, rekla bih dvije tri riječi o tome što mi je današnji dan učinilo posebnim ,veoma posebnim. Moj najdraži Elle, objavio je moje pismo i proglasio ga pismom mjeseca. Pismo, u kojem sam ih zamolila da objave adresu našeg bloga. Htjela bih još samo reći da smo veoma zahvalne na tome i da ćemo nastaviti pisati sve ćešće i ćešće i biti u tome sve bolje i bolje.


LIjep pozdrav!


Sara





Čudno je što preko komentara moram doznati da je adresa mog bloga objavljena u Elle-u. Bilo kako bilo, drago mi je zbog toga. Mislim da je vrijeme da sada objavim jednu ili dvije svoje slike.
Sretna sam što sada ljudi znaju za ovaj blog. :) Nemojte ga prestati posjećivati nakon ovog dosadnog posta. :D
Toliko od mene za sada. Nadam se da će uskoro i Sara staviti svoje slike. :D

Volim sve, Petra.